Het jaarlijkse ACR-congres zal door de situatie rond Covid-19 een virtueel congres worden: ACR Convergence 2020: The ACR's All-Virtual Annual Meeting. Van 5 tot en met 9 november kon u het congres digitaal volgen. 

De ontwikkelingen omtrent Covid-19 hebben ons doen besluiten ook ACR-Naderhand volledig digitaal te doen. Het programma zal hetzelfde blijven met ACR-sessies, interview experts, posterpresentaties en discussies. De commissie zal een selectie maken van de verschillende sessies, die tijdens de ACR Convergence werden vertoond, en dan gezamenlijk de vertaalslag naar de praktijk te maken. 
 
ACR Naderhand biedt u de mogelijkheid om samen met uw collega’s de laatste ontwikkelingen te bespreken. De programmacommissie zal een interessant en uitgebalanceerd programma samenstellen. Dit biedt u de unieke kans om direct de implicaties te bespreken voor de dagelijkse praktijk.

Zoals u gewend bent van voorgaande sessies zullen we opnieuw een aantal Reumatologie journaals opgenomen worden, waarin de highlights van het congres worden besproken met (inter)nationale experts. Deze journaals zijn een startpunt van de discussie. Nieuw dit jaar is dat we de Meet the expert sessie aan het eind van de dag doen. 

Graag zien wij u digitaal bij ACR Naderhand op donderdag 26 en vrijdag 27 november.

Programmacommissie:
Dr. M. Bijl, reumatoloog/Internist Martini Ziekenhuis Groningen
Dr. J.M. van Woerkom, reumatoloog Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn/Zutphen
Drs. F. Bonte-Mineur, reumatoloog Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Drs. M. Kleibeuker, reumatoloog Diakonessenhuis Utrecht
Dr. H.E. Vonkeman, reumatoloog Medisch Spectrum Twente